Megoldások


SAP BUSINESS ALL-IN-ONE


  A SAP Business All-in-One rendszerek kifejlesztésével az SAP a kis- és közepes vállalatok számára is elérhetővé tette a nagy világcégeknél jól bevált integrált üzleti szoftverek előnyeit.


A speciális iparági tapasztalatokra épülő szaktudásunk és megoldásaink teszik lehetővé az Ön számára, hogy vállalata speciális igényeihez igazított, testre szabott megoldásokat kapjon.A Mind System Kft. a következő iparágak számára kínál komplett megoldásokat:


Tartós fogyasztási cikk kereskedelem
Élelmiszer kis- és nagykereskedelem
Gyártás megoldás
Tartós fogyasztási cikkek kereskedelmével foglalkozó vállalatok számára előparaméterezett iparági megoldásunk. Bolti folyamatokkal kiegészítve.
Élelmiszer és ital kereskedelem teljes körű megoldása. Bolti folyamatokkal kiegészítve.
Autóipari beszállítók, műanyag fröccsöntéssel és egyéb gyártási technológiákkal tevékenykedő vállalatok iparág specifikus megoldása.

Üzleti intelligencia, riporting
SAP Business All in One
SAP Business Objects
A működés során keletkező üzleti adatok megjelenítését, elemzését, tervezést szolgáló megoldások.
Iparág specifikus funkcionalitással és üzleti folyamatokkal felépített vállalatirányítási rendszer elsősorban a kis- és középvállalatok számára kialakítva. Az előkonfigurált megoldások hosszú távon támogatják Önt üzleti céljainak elérésében és versenyképességének megtartásában.
Különböző adatforrásokból származó, nem összefüggő adatok elemzésére és riportálására szolgáló megoldás. A vezetői döntések támogatására kifejezetten alkalmas megoldáscsomag.

Hybris
Success Factors
Kassza rendszer illesztések
Valamennyi értékesítési csatornát (B2B, B2C) támogató platform, amely tartalmazza a termék katalógus menedzsmentet, rendelések kezelését, marketing folyamatokat és természetesen a teljes merchandising-ot. Önállóan is alkalmazható de természetesen integránsan illeszkedik a SAP ERP rendszeréhez.
Nagyvállalati HR megoldás, elsősorban a tudás menedzsment támogatására.
Kiskereskedelmi ügyfeleink számára kínáljuk kassza rendszereik integrálását illetve a központi és bolti üzleti folyamatok leképezését, támogatását.
ÜZLETI INTELLIGENCIA


Termékek:

Funkció Business Objects termék
Papír formátumra, sablon riport készítés Crystal reports
Ad-hoc web alapú riport készítés Web Intelligence
Riportok prezentálása InfoView portál, Dashboard
Figyelmeztetések küldése, Ütemezés InfoView portálba beépített
Több dimenziós, kereshető elemzés Explorer
OLAP elemzés Voyager
Vizualizációs és "Mi lenne, ha..." elemzések Xcelsius

Elérhetőségeink

Mind System Consulting Kft.
Cím: 1118 Budapest, Ménesi út 39.
Tel: +36/30/316-1028
Facebook