Szolgáltatások

  Folyamatosan fejlődő szolgáltatás kínálatunk oly módon lett kialakítva, hogy azok a rendszer tervezésétől, a megvalósításon át, akár a rendszer üzemeltetésén keresztül is támogassák Önt üzleti céljainak elérésében. A Mind System Kft. által kínált szolgáltatási csomag lehetővé teszi a kiválasztott megoldás gyors üzembe helyezését és működtetését magas hozzáadott érték teremtésével, melyet a magasan képzett és tapasztalt tanácsadói csapat, valamint a már bevált bevezetési módszertanok és eszközök biztosítanak.

- Teljes körű SAP bevezetési és verzióváltáshoz kapcsolódó tanácsadás és fejlesztés - a rendszertervezéstől a rendszer teljes bevezetéséig, változás-kezelés, tudás átadás, upgrade és migrációs szolgáltatások, projektvezetés illetve minőségbiztosítás
- SAP Rendszerüzemeltetés és támogatás - operatív támogatás és megelőző karbantartás, rendszer-szolgáltatás optimalizálása, finombeállítás, teljesítménykezelés, automatizmusok, egyedi fejlesztések, funkcióbővítés.

  A Mind System Kft. teljes körűen támogatja a szállított megoldást, mind szoftver mind pedig a kapcsolódó technológia tekintetében. Ezt segíti elő Ügyfélkompetencia Központunk, melynek feladata az ügyfelekkel való kapcsolattartás, illetve a szállított rendszer karbantartásának, fejlesztési feladatainak az elvégzése, annak koordinálása.

- Egyedi megoldások fejlesztése
- Projekt menedzsment szolgáltatások nyújtása
- Üzleti döntéstámogatás, adattárház - adattárház koncepció megalkotása, üzleti logika megalkotása, adattárházak építése, adatkinyerés és adatbányászat.
- Oktatás
- Kiskereskedelmi rendszerek illesztése, POS
- Online számlamegoldás

Elérhetőségeink

Mind System Consulting Kft.
Cím: 1118 Budapest, Ménesi út 39.
Tel: +36/30/316-1028
Facebook